Ξεκουραστείτε - Το Instagram δεν έχει πλέον ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης

Αν έχετε συγκρατήσει τις τάσεις σας στα κοινωνικά μέσα, καταργήστε την πια. Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το BuzzFeed, το Instagram δεν θα ειδοποιεί πλέον τους χρήστες όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τις Ιστορίες τους. Έτσι, αν θέλετε να αποθηκεύσετε αυτήν την εικόνα ενός πρώην ή απλώς να ρίξετε σκιά σε αυτήν την εχθρική καμάρα από το γυμνάσιο με τη νέα σας κλίκα, πάρτε τη. Το Instagram δεν θα σας πειράξει πλέον.

Το Instagram δεν έκανε πολλά από την αλλαγή, αν και είστε σίγουροι, το υπόλοιπο Διαδίκτυο θα το κάνει. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει τίποτα που να μας αρέσει περισσότερο από το να κρίνουμε τι δημοσιεύουν άλλοι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την αθανασία του, σωστά; Το Instagram άρχισε για πρώτη φορά να δοκιμάζει τις ειδοποιήσεις για το στιγμιότυπο οθόνης τον Φεβρουάριο, κάτι που είναι περιττό να πούμε ότι δεν αντιμετωπίστηκε με χαρά.

Το Instagram ειδοποιεί τώρα τους χρήστες όταν κάποιος τραβά ένα στιγμιότυπο οθόνης για τις ιστορίες του… ..

.... Λοιπόν τελείωσε για εμάς σκύλες ???? pic.twitter.com/KTOf1E3Qrn

- μπουλντόγκ (@gabrielmonstere) 8 Φεβρουαρίου 2018

«Πάντα δοκιμάζουμε τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία στο Instagram και να κάνουμε ευκολότερο να μοιραζόμαστε οποιαδήποτε στιγμή με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν», δήλωσε το Instagram όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά να δοκιμάζει τις ειδοποιήσεις οθόνης.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η λειτουργία ήταν ένα αντίγραφο του Snapchat, το οποίο προειδοποιεί επίσης τους ανθρώπους όταν αποφασίσατε να τραβήξετε το Snap. Φυσικά, το «πρόβλημα» με τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης μιας Ιστορίας είτε στο Snapchat είτε στο Instagram είναι ότι προορίζονται να είναι εφήμερα - και στις δύο πλατφόρμες, αυτά τα κομμάτια περιεχομένου με μέγεθος δαγκώματος προορίζονται να εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες. Φυσικά, αυτό βλάπτεται εάν τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης και το στείλετε σε όλους τους φίλους σας μέσω ενός λιγότερο ευαίσθητου στο χρόνο μέσου, όπως τα κείμενα.

Εν πάση περιπτώσει, η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών που ανήκει στο Facebook σημείωσε την ανυπόμονη ανταπόκριση του κοινού στη λειτουργία και τώρα την έχει επαναφέρει.

Δεν είχαν όλοι πρόσβαση στο χαρακτηριστικό. Χρήστες πουήτανΜπορούμε να δούμε πότε λήφθηκαν στιγμιότυπα οθόνης, έλαβε μια μόνο προειδοποιητική προειδοποίηση αφού έβγαλε μια Ιστορία - έγραφε: "Την επόμενη φορά που θα τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή μια εγγραφή οθόνης, το άτομο που δημοσίευσε την ιστορία θα μπορεί να το δει." Οι άνθρωποι πουέκανεΛάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με τα στιγμιότυπα οθόνης που κατάφεραν να δουν το όνομα του λήπτη οθόνης μαζί με ένα εικονίδιο κλείστρου κάμερας, καθώς και μια ειδοποίηση που τους ενημέρωσε ότι κάποιος είχε τραβήξει μια φωτογραφία της ανάρτησής του.

Αλλά τώρα, αυτές οι σκοτεινές μέρες έχουν τελειώσει και μπορείτε να κάνετε λήψη στιγμιότυπου οθόνης με ηρεμία ξανά.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις