Πώς να διαγράψετε τα μηνύματα Snapchat

Εάν έχετε στείλει ποτέ ένα μήνυμα σε κάποιον και επιθυμείτε να το διαγράψετε, το Snapchat διαθέτει μια λειτουργία που θα θέλατε. Ναι, σας επιτρέπει να διαγράψετε τα μηνύματα Snapchat που έχετε ήδη στείλει. Μην ενθουσιαστείτε όμως. υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που κάνουν τη χρησιμότητά του στην καλύτερη περίπτωση. Εδώ πρέπει να γνωρίζετε.

Πώς να διαγράψετε τα μηνύματα Snapchat

πώς να διαγράψετε τα μηνύματα snapchat

Η διαγραφή μηνυμάτων Snapchat, όπως η επανάληψη του Snaps, είναι κυριολεκτικά ένα snap. Το μόνο που κάνετε είναι να κρατήσετε το δάχτυλό σας κάτω στο προσβλητικό μήνυμα. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα μενού όπως το παραπάνω. Απλώς πατήστε Διαγράφω και μετά Διαγραφή συνομιλίας και τελειώσατε με την πλευρά σας. Αυτό λειτουργεί και με συνομιλίες one-on-one και ομαδικές συνομιλίες.

Τι συμβαίνει μετά

Μόλις διαγραφεί το μήνυμα συνομιλίας σας, αυτό δεν είναι το τέλος των πραγμάτων. Το Snapchat λέει ότι θα προσπαθήσει να διαγράψει το μήνυμα από τους διακομιστές του και από την οθόνη συνομιλίας του φίλου σας, αλλά δεν λειτουργεί πάντα. Για παράδειγμα, εάν ο φίλος σας έχει κακή υπηρεσία Διαδικτύου κατά τη διαγραφή του μηνύματος, το Snapchat ενδέχεται να μην μπορεί να διαγράψει το μήνυμα από την πλευρά της συνομιλίας του φίλου σας, έως ότου έχουν καλύτερη υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δουν το μήνυμα. Εάν έχουν παλαιότερη έκδοση του Snapchat, το μήνυμά σας ενδέχεται να έχει κολλήσει και στην οθόνη τους.

Επίσης, εάν κάποιος δει το τηλέφωνό σας, θα είναι προφανές ότι έχετε διαγράψει κάτι. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα μήνυμα δημοσιεύει στο πλάι της συνομιλίας ότι ο φίλος σας διέγραψε ένα μήνυμα. Ο φίλος σας θα λάβει επίσης ένα μήνυμα ότι κάτι διαγράφηκε. Η ύπουλη χρήση του Snapchat είναι Πραγματικά σκληρός.

Πώς να διαγράψετε όλα τα μηνύματα

Θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο από ένα μόνο μήνυμα; Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία. Πρώτα, μεταβείτε στην οθόνη Φίλοι. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας στο νήμα μηνυμάτων που θέλετε να διαγράψετε. Θα εμφανιστεί ένα μενού. Επιλέγω Περισσότεροκαι μετά πατήστε Διαγραφή ιστορικού συνομιλιών.

Αυτό θα καταργήσει τη συνομιλία από την οθόνη των φίλων σας. Δεν θα διαγράψει τα απεσταλμένα ή αποθηκευμένα μηνύματα, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να καταστρέψετε την οθόνη των Φίλων σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις πιο σημαντικές συνομιλίες σας πιο εύκολα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις