Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat

Το Snapchat είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δίκτυα κοινωνικών μέσων μεταξύ των νεαρών ενηλίκων, έχοντας σχεδόν 200 εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς χρήστες το πρώτο τρίμηνο του 2018. Ενώ υπήρξαν πρόσφατες απολύσεις και αντιδράσεις διασημοτήτων, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πολυμέσων - πιο γνωστή για τα εφήμερα "στιγμιότυπα" "Και εκκεντρικό σύνολο φίλτρων - παραμένει ένας μοναδικός και διασκεδαστικός τρόπος για να μοιραστείτε τις μεγαλύτερες (και τις μικρότερες) στιγμές της ζωής καθώς συμβαίνουν. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να στέλνετε ανεπίσημα μηνύματα και φωτογραφίες στους φίλους και την οικογένειά σας, τα οποία στη συνέχεια θα εξαφανιστούν λίγα δευτερόλεπτα αφού τα ανοίξουν. Με το Stories - ένα χαρακτηριστικό ορόσημο Snapchat που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τέλη του 2013 - μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε εικόνες ή βίντεο των καθημερινών σας δραστηριοτήτων για όποιον σας παρακολουθεί (αλλά αυτά θα εξαφανιστούν μετά από 24 ώρες). Πρόσφατα εισήγαγαν ένα εργαλείο για τη διαγραφή μηνυμάτων, σε περίπτωση που λυπούσατε για αυτό που στείλατε.

Ενώ κατά καιρούς είναι παράξενο και διασκεδαστικό, αναγνωρίζουμε ότι το Snapchat δεν είναι για όλους. Ειδικά με την πιο πρόσφατη διάθεση του σχεδιασμού, χωρίζοντας τους φίλους από τις μάρκες, καταλαβαίνουμε ότι ίσως είναι καιρός να προχωρήσουμε. Εάν βρεθήκατε σε κατάσταση αμηχανίας από τις εσωτερικές λειτουργίες της εφαρμογής για κινητά ή απλά έχετε κουραστεί από το συνεχές μπαράκι των επιδόρπιων selfie και των ατελείωτων φίλτρων σκυλιών, η διαγραφή του λογαριασμού σας μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη λογική σας. Η διαγραφή της εφαρμογής Snapchat από το iPhone ή τη συσκευή σας Android μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο (και ενέργεια μπαταρίας) μακροπρόθεσμα.

Είστε έτοιμοι να βγείτε από την κίτρινη απόχρωση; Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat μια για πάντα.

Ώρα να τραβήξετε το βύσμα

Βήμα 1: Δυστυχώς, το Snapchat δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας απευθείας από την εφαρμογή για κινητά, κάτι που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό όταν θεωρείτε ότι όλη η λειτουργικότητά του είναι ενσωματωμένη μέσα στην εφαρμογή. Αντ 'αυτού, πρέπει να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο του Snapchat χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης που έχετε επιλέξει. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό θα πρέπει να λειτουργεί σχεδόν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Safari, του Chrome ή οποιασδήποτε άλλης προσφοράς που έχετε εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας.

Βήμα 2: Μόλις φτάσετε στη σωστή σελίδα, εισαγάγετε τα κατάλληλα διαπιστευτήρια (όνομα χρήστη ή email και κωδικό πρόσβασης), βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ρομπότ χρησιμοποιώντας το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται στο πεδίο captcha και κάντε κλικ στο μοβΣύνδεση κουμπί για πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, εντοπίστε και κάντε κλικ στο κίτρινοΔιάγραψε τον λογαριασμό μουκουμπί κοντά στο κάτω μέρος του μενού που προκύπτει.

Βήμα 4:Θα οδηγηθείτε σε μια οθόνη όπου θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Συνέχεια".

Βήμα 5: Εάν δείτε την παραπάνω εικόνα, τότε τελειώσατε! Το Snapchat θα απενεργοποιήσει αμέσως τον λογαριασμό σας, αλλά θα πρέπει να περιμένετε 30 ημέρες για να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας. Αυτό είναι κάπως χαρακτηριστικό ασφαλείας, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς χορό χοτ ντογκ, την πανταχού παρούσα δυνατότητα ανταλλαγής προσώπων του Snapchat ή κάποιο άλλο φίλτρο που έχει γίνει μέρος της ζωής σας (για το καλύτερο ή το χειρότερο). Τούτου λεχθέντος, αν επιλέξετε να το κάνετε, μπορείτε εύκολα να αντιδράσετε τον λογαριασμό σας πραγματοποιώντας σύνδεση με τις παλιές σας πληροφορίες. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε ή να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας ενώ ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος.

Τα κοινωνικά μέσα μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με φίλους και να δημιουργήσετε ένα προσωπικό δίκτυο, αλλά πολλοί από εμάς μπορεί να βρεθούμε χαμένοι στη θάλασσα του ψηφιακού θορύβου σε κάποιο σημείο ή άλλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κακή εμπειρία - ή η επιθυμία να περάσετε το χρόνο σας κάνοντας κάτι πιο παραγωγικό - για να μας ενθαρρύνετε να απομακρυνθούμε από τα smartphone μας. Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους κάνετε ένα διάλειμμα ή εάν αποφασίσετε να εγκαταλείψετε εντελώς την κοινωνική δικτύωση, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σε τελική ανάλυση, η συνεχής αποστολή αποσπασμάτων σε όλους όσους γνωρίζετε δεν σας καθορίζουν.

Θέλετε να αποσυνδέσετε ακόμη περισσότερο; Δείτε τους οδηγούς μας για τη διαγραφή των λογαριασμών σας Tinder και Facebook ή Instagram.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις