Πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Facebook Messenger

Το Facebook Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων και ενώ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους χρήστες να έχουν ιδιωτικές συνομιλίες, χρησιμοποιείται επίσης από πολλούς ως τρόπος για να ξεκινήσει μια μάχη ή να πει πράγματα που δεν εννοούν πραγματικά. Δεν είναι ασυνήθιστο να κάνετε κάποιο λάθος στο Messenger ή να μετανιώσετε αμέσως να στείλετε ένα μήνυμα.

Προηγουμένως, όταν συνέβησαν αυτά τα λάθη, απλά έπρεπε να τα αφήσουμε να καθίσουν εκεί, διατηρημένα στο Facebook Messenger για όλη την αιωνιότητα. Τώρα αυτό δεν συμβαίνει πλέον.

Περαιτέρω ανάγνωση

  • Πώς να διατηρήσετε το απόρρητό σας στο Facebook
  • Οι καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook

Μπορείτε επίσης να αρχειοθετήσετε και να διαγράψετε ολόκληρα θέματα που δεν θέλετε πλέον να κοιτάξετε. Η διαγραφή μηνυμάτων Facebook στην επιφάνεια εργασίας ή στην κινητή συσκευή σας διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα, αλλά η διαγραφή ολόκληρων νημάτων ισχύει μόνο για τα δικά σας εισερχόμενα και όχι για τους φίλους σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Διαγραφή μηνυμάτων στην επιφάνεια εργασίας σας

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook όπως θα κάνατε κανονικά.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο συννεφάκι συνομιλίας στην επάνω δεξιά γωνία, ακολουθούμενο από Δείτε όλα στο Messenger. Η τελευταία επιλογή βρίσκεται κάτω αριστερά.

Βήμα 2 στιγμιότυπου οθόνης FB Messenger Desktop στιγμιότυπο οθόνης

Βήμα 3: Για να διαγράψετε ένα ολόκληρο νήμα μηνυμάτων, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη συνομιλία και κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στη δεξιά πλευρά του μηνύματος στα εισερχόμενά σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγράφω από το μενού που εμφανίζεται.

Στιγμιότυπο οθόνης ιστότοπου FB Messenger στιγμιότυπο οθόνης

Βήμα 4: Στη συνέχεια, θα σας παρουσιαστούν τρεις επιλογές:Ματαίωση, Διαγράφω, ή Απόκρυψη συνομιλίας. Κάντε κλικ Διαγράφωνα συνεχίσει.

Βήμα 5: Για να διαγράψετε ένα μέρος της συνομιλίας σας, κάντε κλικ στη συνομιλία και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες και πατήστε Αφαιρώ.

Στιγμιότυπο οθόνης σχετικά με τον τρόπο κατάργησης του μηνύματος FB από το FB Messenger στην επιφάνεια εργασίας στιγμιότυπο οθόνης

Βήμα 6:Εάν έχουν περάσει λιγότερο από 10 λεπτά από τη στιγμή που στείλατε το μήνυμα, τότε θα σας δοθεί η επιλογή να καταργήσετε το μήνυμα για όλους ή μόνο για εσάς. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, πατήστε το εικονίδιο κατάργησης.

Το άτομο στο άλλο άκρο της συνομιλίας θα μπορεί να δει ότι καταργήσατε ένα μήνυμα αν ορίσατε την επιλογή για όλους, αλλά το περιεχόμενο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο. Εάν έχουν περάσει περισσότερα από δέκα λεπτά, θα μπορείτε να καταργήσετε μόνο το μήνυμα μόνοι σας.

Διαγραφή μηνυμάτων στην κινητή συσκευή σας

Βήμα 1: Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, κατεβάστε την εφαρμογή Messenger για iOS ή Android και συνδεθείτε όπως θα κάνατε κανονικά.

Βήμα 2: Εάν θέλετε να διαγράψετε μια ολόκληρη συνομιλία, κρατήστε πατημένο το νήμα ή σύρετε προς τα αριστερά και επιλέξτε το κόκκινο δοχείο απορριμμάτων. Στη συνέχεια επιλέξτε Διαγράφω για να επιβεβαιώσετε.

Στιγμιότυπο οθόνης FB Messenger για κινητά στιγμιότυπο οθόνης

Βήμα 3: Εάν θέλετε απλώς να διαγράψετε ένα μόνο μήνυμα, μεταβείτε στη συνομιλία, κρατήστε πατημένο το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε Αφαιρώ στον πάτο.

Στιγμιότυπο οθόνης FB Messenger για κινητά στιγμιότυπο οθόνης

Εάν έχουν περάσει λιγότερο από 10 λεπτά από την αποστολή του μηνύματος, τότε θα σας δοθεί η επιλογή να καταργήσετε το μήνυμα για όλους ή μόνο για τον εαυτό σας. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, πατήστε Αφαίρεση. Το άτομο στο άλλο άκρο της συνομιλίας θα μπορεί να δει ότι καταργήσατε ένα μήνυμα αν ορίσατε την επιλογή για όλους, αλλά το περιεχόμενο δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο. Εάν έχουν περάσει περισσότερα από δέκα λεπτά, θα μπορείτε να καταργήσετε το μήνυμα μόνοι σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις