Πώς να πείτε ποιοι από τους φίλους σας στο Facebook χρησιμοποιούν το BangWithFriends

αμήχανοςΛοιπόν, ο διασκεδαστικός χρόνος τελείωσε, όλοι. Αποδεικνύεται, η ω-τόσο απαραίτητη ανωνυμία που συνοδεύει την εφαρμογή Facebook BangWithFriends δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο όλοι πιστεύαμε ότι ήταν. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μάθετε ποιοι από τους φίλους σας στο Facebook το χρησιμοποιούν. Ενώ το παρατηρήσαμε αυτό όταν αρχίζαμε να παίζουμε με την εφαρμογή πίσω όταν κυκλοφόρησε, πιστεύαμε ότι είχε εκδοθεί μια επιδιόρθωση - δεν το έκανε, όπως είχε παρατηρήσει αρχικά η Daily Dot.

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο Facebook, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ.

αν δεν είναι ανώνυμο

Και τώρα δεν θα είστε ποτέ οι ίδιοι γιατί ξέρετε ποιος θέλει να χτυπήσει με τους φίλους. Είναι απλώς κάτι που δεν μπορείτε να καταργήσετε.

Το BangWithFriends μόλις κυκλοφόρησε τις εφαρμογές του για κινητά, με μερικές νέες δυνατότητες για να μας κάνει πιο άνετους - ahem - άνετη χρήση της εφαρμογής: Μπορείτε να ζητήσετε να "κολλήσετε" αντί για "bang" και μπορείτε να αποεπιλέξετε τους φίλους που έχετε επιλέξει κατά λάθος, ή άλλαξε γνώμη.

Εάν διαθέτετε την εφαρμογή BangWithFriends Facebook (χωρίς ντροπή, ορισμένοι από εμάς δεν την έχουμε απεγκαταστήσει από την αρχική δοκιμή… * βαθμούς στον εαυτό σας *), μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, ώστε οι χρήστες να μην μπορούν να το δουν. Όχι για να είμαι αυτό το άτομο, αλλά κατά την έναρξη, εμείς έκανε προειδοποιήστε ότι πρέπει να δώσετε προσοχή στην οθόνη δικαιωμάτων που σας ενημερώνει ποιες πληροφορίες θα χρησιμοποιούσε και τι θα εμφανίζονταν.

bwf οθόνη εγκατάστασης

Αφήστε αυτό να είναι ένα μάθημα για όλους μας: Με μεγάλη χτύπημα, έρχεται μεγάλη ευθύνη. Μεταβείτε στη σελίδα απορρήτου σας, stat.

[ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ]

Ο ανώνυμος δημιουργός του BangWithFriends "C" μόλις έστειλε αυτήν τη δήλωση σχετικά με το ζήτημα του απορρήτου:

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο στο Bang With Friends και η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών δεν θα εμφανίζεται σε μια τέτοια αναζήτηση. Εάν εγκαταστήσατε την εφαρμογή μετά τον Ιανουάριο, δεν θα εμφανιστείτε (εκτός αν αλλάξατε χειροκίνητα τη ρύθμιση απορρήτου σας).

Κυκλοφορήσαμε αμέσως πριν ανοίξει η λειτουργία αναζήτησης γραφήματος του Facebook σε ένα ευρύτερο κοινό. Για τις πρώτες ημέρες μετά την κυκλοφορία, η προεπιλεγμένη ρύθμιση στο Facebook όταν ένας χρήστης εγκατέστησε την εφαρμογή μας ορίστηκε στην προεπιλεγμένη ρύθμιση του χρήστη για όλες τις εφαρμογές. Για πολλούς χρήστες, αυτό ήταν "Δημόσιο" ή "Φίλοι".

Το προσαρμόσαμε γρήγορα (τον Ιανουάριο) μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι το Graph Search το έκανε. Αφού ανακαλύψαμε αυτό το ζήτημα, κάναμε την προεπιλογή για την εφαρμογή μας "Only Me".

Κάθε χρήστης που εγκατέστησε την εφαρμογή μας μετά τον Ιανουάριο θα πρέπει να έχει δει αυτήν την προεπιλεγμένη ρύθμισηκαι δεν θα εμφανιστεί στην Αναζήτηση γραφήματος (ούτε στον σύνδεσμο που δώσατε στο άρθρο). Για όλους τους χρήστες που εμφανίζονται, έχετε πλήρη έλεγχο σε αυτό στις ρυθμίσεις σας στο Facebook όπως αναφέρατε: //www.facebook.com/settings?tab=applications&view

Γαμώτο, Αναζήτηση γραφήματος. Καταστρέφοντας όλη τη σέξι διασκέδαση μας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις