Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Pixabay / Pexels Pixabay / Pexels

Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι το Instagram μπορεί να είναι μια μπάλα και αλυσίδα. Ίσως έχετε βαρεθεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να αποτυπώσετε κάθε στιγμή της ύπαρξής σας, ή ίσως έχετε κουραστεί να βλέπετε τις τέλειες φωτογραφίες της ζωής όλων των άλλων. Αν είστε κάτι σαν εμάς, ίσως είστε απλώς κουρασμένοι από την πίεση που προκύπτει από το ζογκλέρ πολλαπλών λογαριασμών ή περιμένετε να φορτωθούν αυτά τα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο λεωφορείο.

Σχετικές αναγνώσεις

  • Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook
  • Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitter
  • Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

Ευτυχώς, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Instagram απαιτεί μόνο μερικά κλικ και επιβεβαιώσεις στον ιστότοπο του Instagram. Ωστόσο, η διαγραφή του δεν είναι για την εξασθένιση της καρδιάς, καθώς κάτι τέτοιο θα διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν (δηλαδή τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια, τις επισημάνσεις "μου αρέσει", τους ακόλουθους και τους ακόλουθους). Το Instagram ισχυρίζεται επίσης ότι δεν μπορεί - ή απλά δεν θα - επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας σε περίπτωση που καταλήξετε να αλλάξετε γνώμη τρεις ημέρες αργότερα όταν ξεκινήσουν οι αναλήψεις hashtag. Ομοίως, ούτε εσείς (ή οποιοσδήποτε άλλος) θα μπορείτε να εγγραφείτε με το ίδιο όνομα χρήστη ποτέ ξανά.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας Instagram αργότερα, το Instagram προσφέρει μια προσωρινή δυνατότητα απενεργοποίησης. Αυτό σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για σύντομο χρονικό διάστημα και να έχετε πρόσβαση σε αυτόν αργότερα. Δεν ακούγεται ελκυστικό, ωστόσο, έχουμε περιγράψει τον τρόπο απενεργοποίησης του λογαριασμού σας παρακάτω.

Βήμα 1: Μεταβείτε στη σελίδα "Διαγραφή του λογαριασμού σας"

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Instagram απευθείας από την εφαρμογή για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Instagram για να το κάνετε. Δεν υπάρχει επίσης εύκολος τρόπος πρόσβασης στο Διαγράψτε τον λογαριασμό σας σελίδα από το προφίλ σας, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό. Ο ευκολότερος τρόπος, από τώρα, είναι να μεταβείτε κατευθείαν στη σελίδα διαγραφής.

Εάν δεν έχετε ήδη συνδεθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αφιερώστε αυτό το χρόνο για να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας προτού κάνετε κλικ στο Σύνδεση κουμπί κάτω από αυτά τα πεδία κειμένου. Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο μπλε Ξέχασα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη ή το email σας που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας για να το διαγράψετε.

Βήμα 2: Επιλέξτε έναν λόγο αποχώρησης

Από εδώ, επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μερικοί από τους λόγους περιλαμβάνουν υπερβολικά απασχολημένο για την εφαρμογή, ανησυχίες δεδομένων ή ζητήματα που απορρέουν από την επίθεση διαφημίσεων. Επιλέξτε όποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας - δεν έχει σημασία ποια έχετε επιλέξει - από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα Γιατί διαγράφετε τον λογαριασμό σας; Μόλις τελειώσετε, εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας στο πεδίο κειμένου που προκύπτει.

Βήμα 3: Διαγράψτε τον λογαριασμό σας

Είστε σχεδόν εκεί, αλλά θυμηθείτε, δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψετε ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Μόλις αποφασίσετε ότι θέλετε να συνεχίσετε, κάντε κλικ στοΟριστική διαγραφή του λογαριασμού μουκουμπί στο κάτω μέρος. Και αυτό είναι! Εάν θέλετε να διαγράψετε έναν άλλο λογαριασμό, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά και να επαναλάβετε τη διαδικασία.

Για λόγους ασφαλείας, το Instagram δεν μπορεί να διαγράψει έναν λογαριασμό για εσάς (ή για αυτόν του παιδιού σας, για αυτό το θέμα). Θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε για να κάνετε την πράξη. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιβεβαίωσης, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Ο λογαριασμός σας στο Instagram θα καταργηθεί για πάντα από το κοινωνικό δίκτυο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις