Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitter

Pexles / Freestocks.org

Έχετε κουραστεί από την πλατφόρμα microblogging 280 χαρακτήρων που είναι το Twitter; Άρρωστος από όλες τις ενοχλητικές τάσεις hashtag, χορηγικά tweets, έλλειψη ευγένειας και συρτάρια; Ευτυχώς, δεν είναι περίπλοκο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitter - στην πραγματικότητα, η διαδικασία είναι εύκολη αν γνωρίζετε τι κάνετε.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει τρόπος άμεσης διαγραφής του προφίλ σας. Αντ 'αυτού, τα ακόλουθα βήματα θα απενεργοποίηση ο λογαριασμός σας, μετά από τον οποίο βρίσκεται σε ουρά για μόνιμη διαγραφή. Και δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας από την εφαρμογή για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφτείτε τον πραγματικό ιστότοπο για να το κάνετε. Μόλις ολοκληρωθεί, το Twitter θα διατηρήσει τα δεδομένα σας για 30 ημέρες, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε και να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη και αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε πραγματικά να ζήσετε χωρίς #FollowFridays.

Παρόλο που το Twitter θα εξαλείψει τον λογαριασμό σας, δεν εγγυάται ότι τα tweet σας δεν θα ευρετηριάζονται από μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing. Αυτό σημαίνει ότι τα tweet σας θα μπορούσαν να εξακολουθούν να υπάρχουν κάπου - ένα ζήτημα αν έχετε δημοσιεύσει αθώα πράγματα, φυσικά. Σύμφωνα με την πολιτική του Twitter, δεν θα μπορείτε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας μετά από 30 ημέρες. Εάν έχετε συγκεντρώσει μια τεράστια παρακολούθηση, θα τα χάσετε για πάντα.

Εάν είστε έτοιμοι να τραβήξετε τη σκανδάλη και να τερματίσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter, ανατρέξτε στις παρακάτω οδηγίες για λεπτομέρειες.

Βήμα 1: Πλοηγηθείτε στο Twitter και συνδεθείτε στο προφίλ σας όπως θα κάνατε κανονικά.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε "Ρυθμίσεις και απόρρητο" από το αναπτυσσόμενο μενού που προκύπτει.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή "Απενεργοποίηση λογαριασμού". Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια τελική σελίδα, με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της απενεργοποίησης. Κάντε κλικ στο "Απενεργοποίηση" κουμπί μόλις διαβάσετε τις πληροφορίες.

twitter-διαγραφή-οθόνη-2

Βήμα 4: Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να επιβεβαιώσετε ότι πραγματικά,Πραγματικά θέλετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. (Θέλουν να μείνετε, έτσι δεν είναι;) Μετά από αυτό, απέχετε 30 ημέρες από το να είστε ελεύθεροι. Η απενεργοποίηση θα πρέπει να ξεκινήσει μετά από λίγα λεπτά, αλλά ορισμένες από τις πληροφορίες σας ενδέχεται να είναι ορατές στον ιστότοπο για λίγες μέρες μετά. Να είστε βέβαιοι ότι θα σκουπιστεί με το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου απενεργοποίησης, το όνομα χρήστη σας δεν θα είναι διαθέσιμο για να ξεκινήσετε έναν νέο λογαριασμό έως ότου λήξουν αυτές οι 30 ημέρες. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το όνομα χρήστη ή αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Twitter πριν από τότε, πρέπει πρώτα να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το email σας στο Twitter.

Και πάλι, η διαγραφή του Twitter είναι μόνιμη μόλις περάσετε αυτήν την περίοδο απενεργοποίησης 30 ημερών - δεν μπορείτε να λάβετε πίσω αυτούς τους παλιούς οπαδούς ή αυτό το αρχείο των παλιών σας Tweets. Το Twitter διαθέτει εργαλεία για να αλλάξετε το όνομα χρήστη, το χειρισμό ή το email σας χωρίς να ξεκινήσετε από την αρχή, οπότε πριν διαγράψετε, βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για μια αλλαγή που θέλετε πραγματικά να κάνετε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις