Όλα καρφιτσωμένα; Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest

pinterest σε smartphone prykhodov / 123RF Ίσως έχετε κάνει το Pinterest το δρόμο σας σε μια μαύρη τρύπα ειδών χειροτεχνίας και ο μόνος τρόπος για να περιορίσετε τον εθισμό είναι να πάτε στην κρύα γαλοπούλα. Ίσως δεν μπήκατε ποτέ στο διαδικτυακό πίνακα διάθεσης, ή ίσως έχετε τόσο προσωπικό όσο και επιχειρηματικό Pinterest και δεν χρειάζεστε και τα δύο. Ανεξάρτητα, ψάχνετε να αποσυνδέσετε το προφίλ σας Pinterest. Το Pinterest προσφέρει δύο επιλογές για τη διαγραφή ενός λογαριασμού: μια απενεργοποίηση που αφαιρεί τα πάντα από το δημόσιο μάτι, αλλά την αφήνει ανέπαφη αν συμβεί να αλλάξετε γνώμη και μια πλήρη, χωρίς αναδρομική διαγραφή. Και οι δύο επιλογές είναι ευτυχώς αρκετά απλές. Μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest σε αυτόν τον γρήγορο οδηγό.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest

πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο pinterestπώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο pinterest

Δεν είστε βέβαιοι εάν είστε έτοιμοι να σταματήσετε την καρφίτσα μόνιμα; Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού σημαίνει ότι το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων των καρφιτσών σας, δεν είναι πλέον ορατό στο κοινό και οι άλλοι λογαριασμοί κοινωνικών μέσων δεν είναι πλέον συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στο Pinterest.

  1. Ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Pinterest, κάντε κλικ στο κουμπί Προφίλ σας. Στην εφαρμογή Pinterest, είναι το εικονίδιο "πρόσωπο" στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, κάντε κλικ στην επιλογή μενού "Αποθηκευμένο" στο επάνω μέρος.
  2. Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις Pinterest κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μπουλονιού (είναι το εξάγωνο με έναν κύκλο που κόβεται από το κέντρο). Στην εφαρμογή, βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία μέσα στο προφίλ σας. Οι επιτραπέζιοι χρήστες μπορούν να το βρουν ακριβώς πάνω από το όνομα χρήστη τους στη σελίδα προφίλ τους.
  3. Στο κινητό, πατήστε "Επεξεργασία ρυθμίσεων" και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω προς τα κάτω και επιλέξτε "απενεργοποίηση λογαριασμού". Σε επιτραπέζιο υπολογιστή, στην ενότητα "Βασικά στοιχεία λογαριασμού", κάντε κλικ στο "απενεργοποίηση λογαριασμού".
  4. Επιβεβαιώστε την απόφασή σας στο επόμενο παράθυρο.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest

Η διαγραφή ενός λογαριασμού Pinterest είναι εξίσου εύκολη με την απενεργοποίηση ενός λογαριασμού. Για να βεβαιωθείτε ότι θέλετε πραγματικά να χάσετε μόνιμα όλες αυτές τις καρφίτσες, το Pinterest θα αναβιώσει τον λογαριασμό αν συνδεθείτε ξανά εντός δύο εβδομάδων. Διαφορετικά, αυτός ο λογαριασμός Pinterest έχει εξαντληθεί όσο αυτός ο Pinterest αποτυγχάνει που πληροί το κάτω μέρος του κάδου απορριμμάτων.

  1. Προχωρήστε στο προφίλ σας - πατήστε το εικονίδιο "άτομο" στην εφαρμογή (στο κάτω μέρος της οθόνης) ή κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθηκευμένο" στην κορυφή ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.
  2. Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας πατώντας το εικονίδιο μπουλονιού (είναι το εξάγωνο με έναν κύκλο που κόβεται από το κέντρο). Οι χρήστες κινητών θα το βρουν στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ τους δίπλα στη γραμμή αναζήτησης, ενώ σε ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή, η ρύθμιση βρίσκεται πάνω από το όνομα χρήστη σας κατά την προβολή του προφίλ σας.
  3. Μόλις μπείτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού, πατήστε "Επεξεργασία ρυθμίσεων" εάν βρίσκεστε στην εφαρμογή ή "Βασικά στοιχεία λογαριασμού" σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
  4. Στην εφαρμογή, μεταβείτε στο κάτω μέρος και επιλέξτε "κλείσιμο λογαριασμού". Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης και όχι την εφαρμογή, επιλέξτε το κουμπί "απενεργοποίηση λογαριασμού" στο τέλος των επιλογών Βασικά στοιχεία λογαριασμού.
  5. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας στο επόμενο παράθυρο - σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και οι δύο επιλογές βρίσκονται στη ρύθμιση απενεργοποίησης, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή "οριστικά κλείσιμο λογαριασμού" αντί για απενεργοποίηση.

Θυμηθείτε, εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Pinterest, το Pinterest αρχειοθετεί τα δεδομένα για δύο εβδομάδες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε και να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο επανενεργοποίησης μέσα στο email σας, εάν αλλάξετε γνώμη. Εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή για να επανενεργοποιήσετε και εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις αποθηκευμένες καρφίτσες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις